La CUP es reuneix amb el govern per parlar sobre ordenances i pressupostos

La CUP es reuneix amb el govern per parlar sobre ordenances i pressupostos

L’alcalde, acompanyat del seu assessor, ha exposat les principals propostes en les quals estan treballant per la recaptació d’impostos i el pressupost del 2024. 

Des de la CUP valorem positivament aquesta primera trobada pel to i el grau de detall en l’exposició de les idees i propostes del govern. 

Les regidores de la CUP han avançat al govern que la tarifació social és una de les mesures que des de l’assemblea es proposen de cara a les taxes. En aquest sentit, la CUP va ser artífex en mandats anteriors de la implantació de la tarifació social a l’Escola Bressol. Des de la formació política, un dels nostres cavalls de batalla serà la de vetllar per ampliar les taxes i impostos amb aquest mecanisme

De cara al pressupost del 2024, la CUP ha fet saber al govern que està treballant en un document amb propostes detallades i concretes. Ha avançat que no totes les propostes tenen cost econòmic. Algunes són simbòliques i d’altres generarien estalvi per a les arques municipals

En relació al personal, la CUP demana la creació d’una plaça per l’àrea de drets socials. Proposem una figura que pugui fer tasques de suport emocional, prevenció i acompanyament terapèutic a persones i famílies.