Comencem el mandat, recuperem les assemblees obertes

La CUP convoca una assemblea oberta pel proper dissabte a les 10 a la Placeta.

 

El dilluns passat els dos regidors de la CUP es van estrenar amb el primer ple ordinari del mandat. I seguint amb la pràctica política que caracteritza la candidatura -allò d'un peu a dins de les institucions i l'altre al carrer-, el proper dissabte recuperem les assemblees obertes.

 

Amb el nou escenari polític local, amb un partit amb majoria absoluta per primera vegada al consistori, cal planificar bé els objectius del mandat així com prioritzar aquells aspectes que volem que estiguin al centre de l'agenda política aquests propers quatre anys.

 

Amb la presència dels nostres dos regidors, l'Arnau Cucurull i la Pat Sillah. convoquem l'assemblea a la Placeta per parlar del nou context polític, per escoltar, parlar i debatre sobre tot allò que preocupa els vilatans, Per planificar com fer-ho des de dins de l'Ajuntament, o com articular-ho des de fora encapçalat per la CUP o amb la CUP i altres entitats de la vila.

 

Com sempre, a l'assemblea hi ha un moderador i un secretari, que pren acta dels acords. Aquestes actes es fan públiques i es pengen al web.